Informații pentru pacienți

Este necesară respectarea intervalului de recoltare (7a.m. – 10a.m.) deoarece majoritatea testelor se raportează la statusul bazal al pacientului (ex. dimineața devreme, după trezire şi la minimum 8 ore de la ultima masă, în condiţii lipsite de stress fizic şi psihic). Se impune o perioadă de post de 12 ore (minim 4 ore) și o perioadă de efort fizic redus de 12 ore înainte de momentul recoltării. În plus, este nevoie de 30 minute de repaus fizic înainte de recoltare; Alimentele, consumul de cafea, ceai sau produse cu zahăr pot influenţa rezultatele şi vor trebui să fie luate în considerare atunci când se vor interpreta rezultatele. Medicamentele cunoscute a interacţiona cu metodele de testare (ex. anticoagulantele, anticonvulsivantele, antihipertensivele, antibioticele, agenții antivirali, hipoglicemiantele orale, hormonii, medicamentele psihotrope), ar trebui întrerupte cu câteva zile înaintea testărilor, dar numai la indicaţia medicului specialist. Vă rugăm să informați personalul de la recoltare cu privire la consumul de alimente sau medicamente, pentru o corectă interpretare a rezultatelor dumneavoastră. De asemenea este necesară excluderea toaletei bucale înainte de recoltarea exsudatului faringian.

NOU!

Laboratorul MEDISENSE deschide al doilea punct de lucru, aflat in proces de acreditare ISO 15189:2013, cu analizoare noi, moderne.

Incepand cu 15 martie ne puteti gasi si la sediul din strada Stefan cel Mare nr. 24D (la parterul blocului City Residence)

Sari la conținut