Despre noi

MEDISENSE S.R.L. este un laborator de analize medicale conceput cu cel mai înalt profesionalism și responsabilitate, în ideea de a deveni un partener de încredere pentru pacienții săi.

Încercăm să identificăm împreună necesitățile dumneavoastră și să vă oferim soluții individualizate pentru rezolvarea problemelor specifice de sănătate.

Pregătirea profesională a echipei MEDISENSE, experiența noastră practică și capacitatea de înțelegere în detaliu a specificului fiecărui pacient reprezintă premise solide pentru o colaborare eficientă.

Consecvenți respectului nostru față de pacient și în același timp cu largă deschidere la noutățile din domeniu, laboratorul este dotat cu aparatură de ultimă generație și utilizează reactivi dedicați, de ultima generație, în conformitate cu standardele Uniunii Europene.

Pentru a asigura servicii la standarde cât mai înalte, în anul 2019 am accesat fonduri europene necesare retehnologizării laboratorului, pentru completarea echipamentelor existente cu echipamente din noua generație.

Astfel s-au achiziționat următoarele analizoare automate pentru toate domeniile: analizor automat de chimie clinică BioMajesty prod DiaSys, analizor automat coagulare Sysmex CĂ 620, analizor automat de electroforeză Pretty Interlab Sebia, analizor automat de chimie urinară Susmex UC-3500, analizor automat pentru determinarea particulelor din urină Sysmex UF-4000, analizor automat hematologie Sysmex XN-550, analizor automat pentru determinarea vitezei de sedimentare a hematiilor, analizor automat pentru identificarea microorganismelor și determinarea sensibilității la antibiotice prod. Beckman Coulter.

Laboratorul este acreditat RENAR conform cerințelor standardului SR EN ISO 15189:2013.

Totodată MEDISENSE este colaborator cu firme naționale consacrate în domeniu precum Synevo, Bioclinica, Borrelia Centrum, etc., deservește pacienții hemodializati din orașul Bacău și Onești și unele clinici private cu spitalizări de zi.

Numele proiectului: Dezvoltarea activității societății Medisense S.R.L.

Numele beneficiarului: S.C. MEDISENSE S.R.L.

Valoarea contribuției: 1.042.919,37 Lei

Investim in viitorul tau! Proiect cofinantat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operational Regional 2014 – 2020

NOU!

Laboratorul MEDISENSE deschide al doilea punct de lucru, aflat in proces de acreditare ISO 15189:2013, cu analizoare noi, moderne.

Incepand cu 15 martie ne puteti gasi si la sediul din strada Stefan cel Mare nr. 24D (la parterul blocului City Residence)

Sari la conținut