Despre noi


MEDISENSE S.R.L. este un laborator de analize medicale conceput cu cel mai inalt profesionalism si responsabilitate, in ideea de a deveni un partener de incredere pentru pacientii sai. Incercam sa identificam impreuna necesitatile dumneavoastra si sa va oferim solutii individualizate pentru rezolvarea problemelor specifice de sanatate. Pregatirea profesionala a echipei MEDISENSE , experienta noastra practica si capacitatea de intelegere in detaliu a specificului fiecarui pacient reprezinta premize solide pentru o colaborare eficienta. Consecventi respectului nostru fata de pacient si in acelasi timp deschisi la noutatile in domeniu , laboratorul este amenajat si dotat cu aparatura de ultimă generație de la: Roche, Siemens, Instrumentation Laboratory si utilizeaza reactivi dedicați, markeri de ultimă generație in conformitate cu standardele Uniunii Europene.

Pentru a veni in intampinarea pacientilor nostri, incepand cu decembrie 2013 a fost deschis un punct de lucru in str. Cremenea nr. 2, D/3, Bacau, jud. Bacau. Implementarea unor standarde de calitate si controlul acestora  garanteaza obtinerea unor rezultate sigure. Laboratoarele de la cele doua puncte de lucru sunt acreditate RENAR conform cerintelor standardelor SR EN ISO 15189:2013 link
Va multumim pentru interesul acordat serviciilor noastre si va asiguram ca vom ramane un furnizor de solutii pentru rezolvarea problemelor dumneavoastra de sanatate prin efectuarea unor analize medicale de calitate superioara.