Analize medicale

Pentru analizele pe care nu le găsiți în oferta laboratorului nostru, avem contracte de colaborare cu laboratoarele Bioclinica și Synevo.

Test rapid Influenza A și B este un test imunocromatografic pentru detectarea calitativa a prezenței virusurilor gripale A și B în nazofaringe la pacienți cu simptome respiratorii specifice. Testul oferă doar un rezultat preliminar și nu este destinat depistării virusului gripal C. Testul negativ nu exclude o infecție cu virus gripal. Un rezultat pozitiv nu exclude coinfecția cu alte virusuri respiratorii. Mai multe detalii, aici. PREȚ: 60 de lei

Test rapid Antigen COVID-19 este un test imunocromatografic pentru detectarea calitativă a antigenului specific SARS COV-2 prezent în nazofaringe. Testul este utilizat doar pentru un screening inițial al pacienţilor cu simptome clinice caracteristice. Pentru confirmarea infecției cu SARS COV-2 este necesară testarea prin metoda RT-PCR. Notă: sensibilitatea testului este de 84.3%, specificitatea este de 100% (conform declarației producătorului).

Test RT-PCR COVID-19 este un test care pune în evidență prezența virusului SARS COV-2 în secrețiile infectate recoltate de la pacienți – prin laboratoare partenere.

Teste serologice care pot confirma sau infirma prezenta anterioara a infecției – anticorpii de tip IgM și cei de tip IgG – prin laboratoare partenere.

PREȚ: 50 de lei (test rapid), 160 de lei (RT-PCR).

NOU!

Laboratorul MEDISENSE a deschis al doilea punct de lucru, acreditat ISO 15189:2013, cu analizoare noi, moderne.

Ne puteti gasi si la sediul din strada Stefan cel Mare nr. 24D (la parterul blocului City Residence)