Analize Medicale

Test rapid Influenza A si B este un test imunocromatografic pentru detectarea calitativa a prezentei virusurilor gripale A si B in nazofaringe la pacienti cu simptome respiratorii specifice. Testul ofera doar un rezultat preliminar si nu este destinat depistarii virusului gripal C. Testul negativ nu exclude o infectie cu virus gripal. Un rezultat pozitiv nu exclude co-infectia cu alte virusuri respiratorii.

Test rapid COVID-19 Antigen este un test imunocromatografic pentru detectarea calitativa a antigenului specific SARS COV-2 prezent in nazofaringe. Testul este utilizat doar pentru un screening initial al pacientilor cu simptome clinice caracteristice. Pentru confirmarea infectiei cu SARS COV-2 este necesara testarea prin metoda RT-PCR.
Nota* – sensibilitatea testului este de 84.3%, specificitatea este de 100% (conform declaratiei producatorului).

RT-PCR, un test care pune in evidenta prezenta virusului SARS-CoV-2 in secretiile infectate recoltate de la pacienti – prin laboratoare partenere.

Teste serologice care pot confirma sau infirma prezenta anterioara a infectiei – anticorpii de tip IgM si cei de tip IgG – prin laboratoare partenere.

-pentru alte analize pe care nu le gasiti in oferta laboratorului nostru , avem contracte de colaborare cu LABORATOARELE BIOCLINICA si SYNEVO .

NOU!

Laboratorul MEDISENSE deschide al doilea punct de lucru, aflat in proces de acreditare ISO 15189:2013, cu analizoare noi, moderne.

Incepand cu 15 martie ne puteti gasi si la sediul din strada Stefan cel Mare nr. 24D (la parterul blocului City Residence)

Sari la conținut